Καθαριστές Αέρος

Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με τους επαγγελματικούς καθαριστές αέρα της Medicon.

Με το συνδυασμό φίλτων HEPA και λαμπών UV κατακρατούν και καταστρέφουν μικροοργανισμούς και απομακρύνουν οσμές και καυσαέρια.

Mε πατενταρισμένη τεχνολογία πολλαπλών ανεμιστήρων εξασφαλίζουν 5 φορές μεγαλύτερη απόδοση από τους συνηθισμένους καθαριστές αέρα. Μέγιστη απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία.

Kαθαρίστε από 900 μέχρι και 1500 κυβικά αέρα/ώρα, αθόρυβα (35dB), με μια συσκευή της οποίας το πάχος δεν ξεπερνά τα 12cm

Διαθέτουν προφίλτρο, φίλτρα HEPA, φίλτρο ενεργού άνθρακα με ιώδιο, φίλτρο τεχνολογίας ψυχρού άνθρακα,αντιβακτηριδιακό φίλτρο ιόντων αργύρου, καταλύτες φορμαλδεύδης και λάμπες UV.

Διαθέτει ειδικούς αισθήτηρες για την ανίχνευση αιωρούμενων σωματιδίων και παθογόνων.

Χειρισμός με πλήκτρα αφής, τηλεχειριστήριο και mobile app. Μέγιστος αυτοματισμός με την λειτουργία Smart Mode

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ MEDICON:

  1. Καθαρίζουν υπερβολικά πολλά κυβικά αέρα/h. Επιλέξτε ένα απο τα διαθέσιμα μοντέλα των 900, 1100, 1300 και 1500 κυβικών ανά ώρα.
    Εγγυημένα η χαμηλότερη τιμή της αγοράς σε σχέση σε αυτά τα κυβικά και σε αυτές τις προδιαγραφές.
  2. Σημασία δεν έχει πόσα τετραγωνικά χώρου δηλώνει οτι καθαρίζει ένας καθαριστής αέρα. Σημασία έχει πόσες φορές καθαρίζει τον αέρα σε αυτά τα τετραγωνικά. Ένας καθαριστής 300 κυβικών/ώρα θα σας καθαρίσει τα 50 τετραγωνικά του γραφείου σας μόλις 2 φορές την ώρα. Ο καθαριστής της medicon των 1.500 κυβικών ανά ώρα, θα σας καθαρίσει τον αέρα του γραφείου σας 10 φορές σε μια ώρα. Δηλαδή ανά 6 λεπτά ανανεώνει τον αέρα φιλτραρισμένο απο παθογόνα, σκόνες, οσμές και αλλεργιογόνα. Εαν συνδυάσετε τα ανωτέρω με το πόσο κόσμος μπορεί να επισκέπτεται το γραφείο σας, τότε καταλαβαίνετε ποσο σημαντικό ειναι να ανανεώνεται ο αέρας συχνά.
  3. Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Οι καθαριστές αέρα που προσφέρουν και αφύγρανση ταυτόχρονα, δεν ενδύκνεινται για την πανδημία γιατί ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Σε ξηρό περιβάλλον τα σταγονίδια αιωρούνται για ώρες με αποτέλεσμα να μεταδίδονται πιο εύκολα βακτήρια και ιοί. Σε υγρό περιβάλλον καθιζάνουν ταχύτερα και δυσχεραίνεται η μετάδοσή τους.
  4. Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Είναι οι μοναδικοί που έχουν πάχος μόλις 12 cm με επιλογή επιτοίχιας τοποθέτησης και έχουν δυνατότητα και επιτοίχιας τοποθέτησης.

                                        Δείτε το αναλυτικό έντυπο των καθαριστών αέρα της Medicon εδώ.