Συνεργασίες

Η Medicon έχει μακρά και αμοιβαία επωφελή συνεργασία για διανομή στην Ελλάδα με τις παρακάτω εταιρείες.

Από το 2017 έως και σήμερα η medicon διακινεί τους βιοχημικούς και ανοσολογικούς αναλυτές της Abbott ενώ παράλληλα παράγει μεγάλη γκάμα συμβατών αντιδραστηριών για τους βιοχημικούς αναλυτές και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ανακατασκευής τους.

Επί 10 έτη, από το 2008 έως και το 2017 η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα στα δημόσια ιδρύματα της χώρας τους αιματολογικούς, βιοχημικούς και ανοσολογικούς αναλυτές της Siemens, ενώ παράλληλα παράγει μέχρι και σήμερα μεγάλη γκάμα συμβατών αντιδραστηρίων για τους βιοχημικούς αναλυτές και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ανακατασκευής τους..

Μέχρι και το 2014 η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα τους αιματολογικούς αναλυτές της Ιαπωνικής εταιρείας NIHON KOHDEN ενώ παράγει μέχρι και σήμερα την πλήρη γκάμα συμβατών αιματολογικών αντιδραστηρίων.

Από το 1986 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τους αναλυτές αερίων αίματος και ηλεκτρολυτών της Αμερικανικής εταιρείας Nova Biomedical.

Από το 2019 μεχρι και το 2022 η medicon διακινεί σε Ελλάδα και Κύπρο τους αυτόματους αναλυτές μοριακής ανίχνευσης παθογόνων Verigene τoυ Αμερικανικού οίκου κατασκευής Luminex

Από το 2018 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο τoν μοριακό αναλυτή Point of Care Genomera CDX του Φινλανδικού οίκου Uniogen.

Aπό το 2014 μέχρι και σήμερα η Medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τους αυτόματους αιματολογικούς αναλυτές Abacus του Ουγγαρέζικου οίκου Diatron, ενώ παράλληλα παράγει  και γκάμα βιοχημικών αντιδραστηρίων για τους αναλυτές της Diatron.

Aπό το 2002 μέχρι και το 2018 η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα του αυτόματους αναλυτές μοριακής ανίχνευσης παθογόνων GeneXpert του Αμερικανικού οίκου Cepheid.

Μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα τους αναλυτές ούρων της Κορεάτικής εταιρείας YD Diagnostics.

Aπό το 1996 μέχρι και το 2010 η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα και ανακατασκευάζει τους βιοχημικούς αναλυτές του Ιρλανδικού οίκου Olympus ενώ μέχρι και σήμερα παράγει μεγάλη γκάμα βιοχημικών αντιδραστηρίων.

Από το 2018 οι αυτόματοι αναλυτές μέτρησης Ταχύτητας Καθίζησης Ερυθρών του Κινεζικού οίκου Yhlo διακινούνται για τον δημόσιο τομέα στην Ελλάδα από την medicon.

Από το 2021 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο τα προιόντα μοριακής Βιολογίας του Κορεατικού οίκου 1 DROP.

Από το 2022 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί κατ' αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο τα προιόντα μοριακής Βιολογίας του Κινεζικού οίκου Mole Bioscience.

Από το 2021 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί σε Ελλάδα και Κύπρο τα προιόντα μοριακής Βιολογίας του Κινεζικού οίκου Era Biology.

Από το 2021 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί σε Ελλάδα και Κύπρο τα προιόντα μοριακής Βιολογίας του Κινεζικού οίκου Vazyme.

Από το 2022 μέχρι και σήμερα η medicon διακινεί σε Ελλάδα και Κύπρο τα προιόντα μοριακής Βιολογίας του Κινεζικού οίκου Wells Bio.