Εγκαταστάσεις

Η εγκατάστασή μας στον Γέρακα Αττικής αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 7.000 m2.

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν τρία πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα γραφεία παροχής Τεχνικής Εξυπηρέτησης. Επιπλέον, η στρατηγική τοποθεσία των γραφείων μας στη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις μεγάλες και ανεπτυγμένες αγορές της Βόρειας, της Δυτικής Ελλάδας και της Κρήτης. Η συνολική μας υποδομή, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη για τις ανάγκες σας.

 

  

TUBE

 

Προμηθεύουμε in vitro προϊόντα και υπηρεσίες υγείας, παρέχοντας ποιοτικά συστήματα ανάλυσης και πληροφορικής σε φορείς παροχών υγείας κάθε είδους.

ARROWS-CIRCLE

 

Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, εισάγουμε και διαθέτουμε στην αγορά τεχνολογικά ανεπτυγμένα προϊόντα, που βελτιώνουν την αγωγή υγείας, αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος.

PUZZLE ICON 

Προωθούμε την εφαρμοσμένη έρευνα, για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα κύρους, για να αναδείξουμε την χώρα μας σαν παραγωγό γνώσης και προϊόντων τεχνολογίας αιχμής.